TÜRKOĞLU BAHARAT DOĞAL VE GELENEKSEL TATLAR…
Türkoğlu ticaret olarak,sizlere özenle kaynağından seçilmiş doğal malzemelerle, sağlıklı ve hijyenik şartlarda ,günümüzün modern teknolojisi ve yılların tecrübesi ile hazırlanmış, geleneksel aroma ve tatlar sunmaktayız. Bulgur çeşitleri,salça çeşitleri,siirt fıstığı ve baharat çeşitlerimiz ile sizlerin hizmetinizdeyiz.
Yasal mevzuatlara bağlı kalmak koşulu ile eğitimli personel ve modern teknoloji ile üretimi yapılmakta,
Şirketin her kademesinde sürekli iyileştirme çalışmaları ile üretim ve hizmet kalitesini artırmaktadır.
Müşteri memnuniyetini sağlamak için güvenli, sağlıklı ve hijyenik ortamda üretim yapılmaktadır,
Üretilen ürünlerde standartlara uygun test ve analiz ile ürünlerin gıda güvenliğini sağlamaktadır.Geleneksel aroma ve tadını kaybetmeden, günümüzün modern teknolojisi ile kaliteli baharat ürünleri sunmaktadır.
Kaliteli ve Hijyenik Üretim
Baharatın insan vücuduna olan faydaları bilinmekle birlikte tüketilirken dikkat edilmesi gereken önemli noktalardan birisi de üretimin ve ürünün hijyen niteliğini taşımasıdır.
Güçlü ve Güvenilir Yönetim
Tarladan başlayarak üretimin son aşamasına kadar farklı işlemlerden geçirilmek zorunda olan baharat imalatı; bütün bu aşamalarda insan sağlığına dikkat edilerek işlenmeli ve satışa sunulmalıdır.
Tüketicinin beğenisini kazanmış olan Türkoğlu Gıda & Baharat..
Türkoğlu Gıda Baharat, baharat, bulgur ve siirt fıstığı , tüketicilerine “en kaliteliyi en ekonomik fiyata” sunmayı ve kendi sektöründe, önce Türkiye’de en üst sıralarda yer almayı sonra da kendi sınırlarını aşan global bir marka olmayı hedeflemektedir.
Türkoğlu Ticaret tüm müşterilerine sağlıklı ve hijyenik şartlarda, geleneksel aroma ve tadı kaybetmeden, günümüzün modern teknolojisi ve yılların tecrübesi ile kaliteli Baharatlar, Siirt fıstığı ,Bulgur, Baharat ve Salça ürünleri sunmaktadır.
Aradan geçen tüm süreye rağmen marka farkındalığı ve bilinirliği yaratma başarısını göstermiş olan Türkoğlu Gıda & Baharat, yepyeni ambalajları ve kusursuz hizmetiyle tüketicilerin aradığı ve tercih ettiği bir marka haline gelmiştir.Siirt Fıstığı standart yerli çeşitlerden biri olup, iriliği dünya standartlarına uygun,çıtlama oranı yüksek, çıtlama aralığı geniş, kemik kabuğu açık renkli ve gösterişli fıstık çeşididir.
Şekil yönünden yuvarlak ve uygun çeşitler arasında yer alır.
Fıstığın yenen iç kısmında % 20,87 oranında protein, % 56,70 yağ ihtiva etmesi nedeniyle insan beslemesinde önemli rolü bulunmaktadır.
Protein ve yağ ihtiyacının bitkisel ürünlerden karşılanması insan sağlığı açısından önemli olup,kalp hastalığı riskini azaltmaktadır.
Siirt Fıstığı, içerdiği karbonhidrat-yağ dengesi açısından insan sağlığı için istenilen değerlere sahiptir.
Günde 10-12 adet yenilen fıstık insan vücudunun günlük yağ ihtiyacını karşılayabilmektedir.
Kolesterol içermeyen Siirt Fıstığı ayrıca kandaki kolesterol düzeyini düşürmektedir.
İnsan vücudunun ihtiyaç duyduğu B1, E, B, C vitaminleri ile fosfor ihtiyacını karşılayabilecek içeriğe sahiptir.
Lezzeti ile haklı bir şöhrete sahip olan Siirt Fıstığı, Siirt Valiliğinin başvurusu üzerine Türk Patent Enstitüsü tarafından 2003 yılında tescil edilmiştir.